Oma Säästöpankki Oyj: Cognizantin kauppa sai tarvittavien sääntelyviranomaisten hyväksynnän

Pörssitiedote
1.4.2019

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 1.4.2019 KLO 18.15, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT

Oma Säästöpankki Oyj: Cognizantin kauppa sai tarvittavien sääntelyviranomaisten hyväksynnän

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp tai Yhtiö) julkisti 23.1.2019 pörssitedotteella myyvänsä Cognizant Technology Solutions Finland Oy:lle 15,45 prosentin omistusosuutensa Oy Samlink Ab:stä yhdessä Säästöpankkiryhmän, Aktia Pankki Oyj:n, Handelsbankenin, Posti Group Oyj:n, POP Pankki -ryhmän ja muiden vähemmistöosakkaiden kanssa. Kauppa on saanut tarvittavien sääntelyviranomaisten hyväksynnän ja toteutettu.

Oma Säästöpankki Oyj

Haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 40 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 290 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.