Oma Säästöpankki Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen palkitsemisvaliokunnan kokoonpanot

Pörssitiedote
19.12.2018 15:55

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 19.12.2018 KLO 15.55

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta

Oma Säästöpankki Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan kuuluu viiden suurimman osakkeenomistajan nimeämät edustajat ja lisäksi hallituksen puheenjohtaja. Nimitystoimikunta valmistelee hallituksen jäsenten valintaa ja hallituksen palkkiota koskevat ehdotukset yhtiökokoukselle. Pankin hallituksen puheenjohtaja toimii koollekutsujana ja osallistuu kokouksiin asiantuntijana. Nimitystoimikunta noudattaa yhtiökokouksen hyväksymää työjärjestystä.

Oma Säästöpankki Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano:

  • Raimo Härmä, Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiön nimeämänä
  • Ari Lamminmäki, Parkanon Säästöpankkisäätiön nimeämänä
  • Aino Lamminmäki, Töysän Säästöpankkisäätiön nimeämänä
  • Jukka Sysilampi, Kuortaneen Säästöpankkisäätiön nimeämänä
  • Jukka Kuivaniemi, Hauhon Säästöpankkisäätiön nimeämänä
  • Jarmo Partanen, Oma Säästöpankki Oyj:n hallituksen puheenjohtaja

Hallituksen palkitsemisvaliokunta

Oma Säästöpankin Oyj:n hallitus on perustanut hallituksen palkitsemisvaliokunnan. Palkitsemisvaliokunta tekee yhtiön hallitukselle esitykset toimitusjohtajan ja muun johdon palkitsemisesta sekä yhtiön noudattamista palkitsemisperiaatteista. Palkitsemisvaliokunta noudattaa hallituksen vahvistamaa työjärjestystä.

Hallitus on nimennyt keskuudestaan palkitsemisvaliokunnan jäseniksi hallituksen puheenjohtajan Jarmo Partasen, hallituksen varapuheenjohtajan Jyrki Mäkysen ja hallituksen jäsenen Heli Korpisen.

Oma Säästöpankki Oyj

Lisätietoja:

Jarmo Partanen, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 40 834 5931

Pasi Sydänlammi, toimitusjohtaja, puh +358 45 657 5506, pasi.sydanlammi@omasp.fi

Median haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

 

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.omasp.fi

 

Oma Säästöpankki lyhyesti

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 40 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta noin 135 000 henkilö- ja yritysasiakasta yli 270 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.