Vastuullisuusohjelmamme teemat

OmaSp:n vastuullisuusohjelma perustuu yrityksemme arvoihin, liiketapaperiaatteisiin, sidosryhmien odotuksiin ja toimintaympäristön megatrendeihin. Olemme näiden kautta tunnistaneet meille tärkeät vastuullisuusteemat, joihin vastuullisuusohjelmamme kiteytyy:

 

Vastuullisuus teemat

 

Olemme lähellä ja läsnä ihmistä: Haluamme olla lähellä ja läsnä ihmistä. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on avaimemme asiakastyytyväisyyteen. Seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja kuuntelemme asiakkaitamme. Lisäksi haluamme jatkuvasti tukea henkilöstömme monipuolista hyvinvointia sekä mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämistä.
Lue lisää sosiaalisesta vastuusta

Edistämme yhteistä hyvinvointia: Olemme vahvasti sitoutuneet toimimaan Suomen yhteiskunnan hyvinvoinnin puolesta. Edistämme ja kehitämme aktiivisesti paikallista elinvoimaisuutta tarjoamalla työpaikkoja maakunnissa ja rahoittamalla paikallisia pk-yrityksiä. Meille on tärkeää tukea erityisesti suomalaista koulutusta ja osaamista, joten edistämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja taloustaitoja.
Lue lisää yhteiskuntavastuusta

Edistämme kestävää kehitystä: Finanssisektorilla on merkittävä vaikutus kestävän kehityksen edistämisessä yhteiskunnassa ja globaalisti. Mahdollistamme kestävät investoinnit niin uuteen teknologiaan kuin palveluihin. Kestävä kehitys on yksi ohjaavista näkökulmista rahoituspäätöksissämme. Oman toimintamme osalta tavoitteenamme on kartoittaa toiminnastamme syntyvät päästöt ja minimoida ne. Tähän liittyen asetamme tavoitteet tuleville vuosille.
Lue lisää kestävästä kehityksestä